Geertvdholen's Blog

Over alledaagse dingen en andere onzin

Inkscapes

Tofste dingen met Inkscape

Mauritz onder de zonnebank !!

Deze foto’s van de kleine Mauritz , toen hij pas geboren  en nog  in’t  AZ was. Alle gevaar was gelukkig geweken en daardoor konden  we al eens opgelucht lachen en een grapje maken toen hij daar zo onder de zonnebank lag . Zoals je ziet zijn de verpleegsters ook grapjassen dat ze hem zo’n brilletje op te zetten !!  Helaas ben ik de originelen kwijt toen mijn laptop stuk ging en ik natuurlijk geen backups gemaakt had !  Als je dit zelf eens wilt proberen, ik heb het van een youtube filmpje ( Je kan dit met Gimp ook doen )

http://www.youtube.com/watch?v=AivVjv-lUf8

Polaroid Molly

Polaroid Molly Dit zijn nog 2 foto’s van onze Molly  met de zelfde werkwijze als hierboven. Ons Molly’tje was net  bij ons gekomen, kleine poesjes kunnen toch lief zijn, spijtig dat ze zo niet blijven.

Buiten de kader

Zeer tof, het onderwerp komt los van de fotokader

Dit is een werkje waar ik wel een beetje trots op ben, het staat boven Molly’s website . Jawel, Molly heeft een site,( https://sites.google.com/site/vandenholenfamiliesite/de-geert-en-carine-pagina/nieuw )niet dat ze er veel naar omkijkt, het is meer omdat ik,als ik een foto nodig heb om te bewerken, zij meestal in de buurt is om fotomodel te spelen. Zo kun je zien waarom Inkscape zo interessant is, je kan er mooie foto’s mee maken om de header van je site te versieren.

Op deze foto zie je meer het effect van uit de kader te springen. Ook dit heb ik op youtube gevonden: http://www.youtube.com/watch?v=4Broe2mZ84k

Zeer veel dank Mr rfquerin

Molly’s bankkaart

Dit was een beetje als grap bedoeld, het lijkt echt, maar is volledig met inkscape gemaakt. Hoe ik het gedaan heb, weet ik zelfs niet meer

Advertenties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: