Geertvdholen's Blog

Over alledaagse dingen en andere onzin

Groenten

Hoe ik rode kool klaarmaak :

  • rode kool
  • evenveel boskoop of afgevallen weide appelen
  • tijm en laurier
  • ev. een pijpje kaneel
  • lepeltje azijn

De rode kool,in kleine stukjes gehakt, wat stoven in klontje boter, dan een weinig water en de appelen toevoegen, de kruiden en een uurtje of 3 laten sudderen. Voor het opdienen op smaak brengen met peper en zout.  Zeer lekker met een witte en/of zwarte trip , spijtig genoeg moet je voor die laatste een goed adres zien te vinden, want de meeste beenhouwers maken dit niet meer zelf !

Advertenties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: